Ustø på beina

 

I dag fikk jeg en pakke i posten. Det er en pakke jeg har gledet meg lenge til. Faktisk inneholdt den pakken noe jeg har hatt lyst til å kjøpe i flere år, bare ikke tatt meg råd til eller hatt guts til – nemlig, høye hæler. 

Jeg har alltid vært høy og husker godt på barneskolen da læreren skrev opp høyden vår hvert år. Jeg var øverst på den lista mange år på rad, helt til det endelig kom en gutt som slo meg. Det var bare én gutt, men det gjorde en forskjell. Jeg slapp å høre at jeg på nytt hadde slått alle i klassen i en konkurranse jeg ikke kunne styre og ikke ønsket å vinne. 

Det har tatt meg lang tid, men de siste årene har jeg begynt å bli glad for høyden min. Jeg er ikke ekstremt høy, men 180cm er nok til at de fleste gutter er på min høyde eller lavere. Det var utrolig kjipt før, men er noe jeg har lært meg å akseptere. Dette er også en av grunnene til at jeg ikke har ønsket å kjøpe hæler. Jeg husker at eksen min fortalte meg at jeg ikke kunne gå med høye hæler når jeg var sammen med han. Vi var ca like høye, og med noen ekstra cm under foten ville det vært litt vanskeligere for han å holde rundt skulderen min. Han sa det som en spøk, men jeg er ganske sikker på at det var mye sannhet som lå bak den lekne tonen. 

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Nå har jeg tatt mot til meg og kjøpt hæler. Siden jeg ikke får pyntet meg på julaften har jeg begynt å virkelig planlegge antrekket jeg skal ha på nyttårsaften. Det skal bli glitter og stas, og ikke minst mine nye sko skal prøves ut på skikkelig. Før den tid må jeg bare få øvd meg litt på å gå med dem. Siden jeg ikke har brukt noe som har hatt antydning til hæler siden skoleballet i 10.klasse, kjente jeg at det var litt mer stress enn jeg hadde trodd å skulle bevege seg grasiøst i de nye skoene. For å få prøvd dem ut litt gikk jeg en mini catwalk for meg selv i gangen, og ryddet rommet med skoene på. Det var ikke lenge jeg brukte dem, men det var nok til å bli sliten i bena. Å gå ned trappen var det bare å glemme. Bare på de to trappetrinnene jeg gikk ned måtte jeg holde meg fast i rekkverket. Det får bli første mål – å gå ned trappen. Heldigvis er det lenge til nyttårsaften, så hvis jeg bare tar meg tid til det så rekker jeg nok å gå inn skoene. Jeg kan bare ikke snuble rundt den 30. desember.

Lunsj på jobb

Og jeg som tok meg tid til å både skrive innlegg og ta bilder i dag. Innlegget ble lagret som utkast med en tanke om å poste det rett før jeg dro på jobb, sånn gikk det ikke. Det ligger trygt lagret på PCen, men uten noen som helst mulighet til å få postet det fra mobilen her jeg sitter på lunsjrommet og spiser maten min. Siden det innlegget ikke får se dagens lys i dag, får det heller bli litt om maten min og lunsj. Hadde muligens vært bedre uten noe innlegg i stedet, men for deg som vil så er det bare å lese videre.

For å starte så tenker jeg på hvor rart det er at alt man spiser på jobb blir kalt lunsj. For vanlige 8-16 jobber er jo dette ikke noen sak, men for turnusarbeidere blir det plutselig litt rart. Om jeg så spiser maten min kl 12, 17:30, eller 3 på natten så er det lunsj. Matpakke inneholder for det meste det samme også, noe som ikke akkurat hjelper på lunsjfølelsen. Det blir som oftest brødskiver med gulost. Så kjedelig, men så enkelt for sånne som meg som ikke orker noe mer komplisert.

Maten i dag bestod av toast, yoghurt og en liten kakebit som smakte så altfor godt! Jeg skulle prøve å holde meg unna, men da den ble stående foran meg klarte jeg ikke å motstå. Også er det tross alt torsdag (som egentlig har absolutt ingenting med saken å gjøre).

Så beklager for et lite, hjernedødt innlegg i dag, men noen ganger trenger man kanskje det også. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen!

Endelig ferdig

Hei hei mine kjære lesere. I går var første dagen på lenge at jeg ikke ofret bloggene en tanke. Det kan være mulig at det er første gangen nesten siden jeg opprettet denne bloggen, for snart et år siden, at jeg har glemt den av helt. Det har vært dager hvor jeg ikke har lagt ut noen innlegg før, men da har jeg i hvert fall tenkt på at jeg ikke har postet noe. 

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg er endelig ferdig med nattevakter for en lang stund, hvor gøy er ikke det? haha gøy for meg i hvert fall, og sikkert fint for dere å slutte å lese om på en stund. Jeg synes virkelig at det er kjempe deilig, spesielt det å få en normal døgnrytme igjen. Det største problemet nå blir å få snudd døgnet tilbake før jeg har masse dagvakter neste uke. Jeg synes at det er hardt nok å stå opp før kl 6 på morgenen, enda verre er det hvis jeg ikke får sove nok timer en gang. Jeg krysser fingrene for at Ole Lukkøye tar turen innom relativt tidlig i dag slik at det forhåpentligvis kan kommer fort på plass igjen.

Noe annet morsomt jeg har prøvd for første gang i dag er yoga. Jeg har lenge tenkt både at jeg ikke liker det og at det ikke er god trening, der tok jeg feil. Det lille jeg har prøvd fra youtube tidligere kan ikke sammenlignes med hvordan det var å sitte i en treningssal med en instruktør foran meg som pushet på til å fortsette. Plutselig har jeg gått fra en som aldri kunne tenkt seg å dra på yoga, til at jeg allerede har planlagt å dra tilbake til samme time neste uke. Det blir spennende å se om jeg kan bli både mykere og sterkere om jeg klarer å opprettholde dette fremover. 

 

Jeg er stolt av meg selv

Den første av de siste to nattevaktene starter snart, og fy søren som jeg gleder meg til å være ferdig for denne gang. Etter jeg kommer hjem på onsdag har jeg ingen flere nattevakter før i januar igjen. 

Dagen i dag har ikke vært spesielt innholdsrik og jeg har stort sett spist og sovet. Det er en ting jeg tok meg tid til da, og det var en tur på treningssenteret. Jeg må bare få si at jeg er så utrolig stolt over meg selv som endelig har kommet inn i en god rytme når det gjelder trening og sunnhet. Jeg har gått fra å hate å trene, til å elske det. Fra å ha null energi om dagen, til å hoppe rundt og ta randome utfall bare fordi jeg må få utløp for energien inni meg. Jeg føler at etter jeg virkelig kom inn i den gode rytmen, og begynte å trene fast 2-3 ganger i uken, så får jeg nesten en opphopning av energi de dagene jeg ikke beveger meg. 

En annen artig ting som kommer med økt trening er at jeg ser fremgang. Jeg merker at kroppen orker mer hver trening. I dag løp jeg for eksempel intervaller. Det ble ikke noen skikkelig heftige intervaller der jeg løp super fort eller holdt på kjempe lenge. Jeg kjørte 2 minutter løping – 1 minutt gåing, fire ganger. Det var nok til å heve pulsen og bli litt svett. I tillegg avsluttet jeg med litt roing. Med tanke på at da jeg startet så klarte jeg å løpe ca 30 sekunder (det er ikke tull) før jeg fikk vondt i leggene og følte for å gi opp, er dette en veldig stor fremgang. Jeg klarte ikke pushe meg selv den gangen, men har etter dette opparbeidet både styrke og kondisjon til å løpe lenger. Jeg har også en bedre driv og motivasjon til å holde på lenger, og pushe meg selv litt mer hver trening, nå enn det jeg hadde før.

Det er ikke så mye som skal til, og jeg holdt kun på i en halvtime i dag, men den halvtimen utgjør en så stor forskjell i kroppen min. Bevegelse er kjempe viktig for absolutt alle, og spesielt de som har en del stillesittende arbeid. 

Jeg har blitt kjempe motivert av å se på videoer eller lese om folk som har gått fra mitt utgangspunkt til å bli sterke og flinke. Folk som også ble slitene etter 30 sekunder på mølla og som måtte starte med knebøy uten vekter. Andre folk som hadde veldig lite muskler til å starte med, men som endte opp med en sunn og sterk kropp. Det er sånn jeg vil bli, og jeg er på god vei. Det å nå målene mine er det viktigste for meg, ikke andre sine mål. Jeg sammenligner meg ikke med noen andre enn meg selv, og jeg har et ønske om å ende opp på et sted hvor jeg føler meg fornøyd og bra. Jeg er kjempe stolt over at jeg har klart å gjøre denne positive forandringen i livet mitt, og jeg håper det fortsetter i lang tid fremover. 

 

Tenk å være så spontan

Processed with VSCO with f2 preset

Kvelden i går og dagen i dag ble ikke helt som jeg hadde forventet. Da jeg i går satt hjemme i sofaen med familien og spiste taco, så på “modern family” og hadde håret i en dott med joggebukse og hettegenser på, trodde jeg ikke at kvelden skulle ende opp på byen i Oslo. Jeg som nesten var klar for å gå i seng. Jeg som aldri hadde gjort noe slik tidligere, satt plutselig å planla et vors da klokken var blitt halv elleve på kvelden. 

Først begynte det som en liten spøk. “Vi burde vært ute på byen nå”. Vi begge lå i hvert vårt kosetøy, hjemme hos oss selv, uten å egentlig ha noen planer om drikking eller festing. “Helt enig! Det hadde vært gøy”. Jeg sendte snappen med bilde av TVen og tenkte for meg selv at det hadde vært gøy, men det var jo alt for sent på kvelden til å planlegge noe sånt. “Kvelden er enda ung”. Jeg smilte for meg selv, kunne dette faktisk skje? Kunne vi klare å være så spontane at vi faktisk tok på oss ordentlige klær, fikset oss, gikk til stasjonen og tok siste tog inn til Oslo.

Plutselig var hun her. Drikken i en pose i hånden, den vanlige sminken i veska som hang over skulderen. Vi hørte på musikk, sminka oss og drakk. Fy søren så gæren jeg følte meg da haha. Tenk at vi begynte å vorse 23:15, uten å tidligere hatt noen som helst planer om det. 

Det er ofte de spontane ideene og opplevelsene som blir best, og dette var en av dem. Det ble en veldig koselig (kald) og morsom kveld som jeg absolutt ikke angrer på. Det meste av tiden ble enten tilbragt ute i kulden eller på nach, men akkurat det var ikke noe problem. Vi var kledd for vinteren og møtte mange hyggelige folk på veien. Jeg synes tiden gikk utrolig fort og hadde det ikke vært for at vi hadde noen som kunne kjøre oss hjem, så hadde vi sikkert blitt noen timer til.

Da vi endelig kom hjem igjen etter at klokken hadde passert fem på morgenen var vi begge veldig slitne, men fortsatt i godt humør. Vi ordnet oss toast og var enige om at brød med smelta ost var mye bedre enn kebab etter en tur på byen. Deretter la vi oss i sengen og sovnet innen minutter begge to. 

Jeg fikk virkelig det beste ut av dagen i går. Både fikk jeg sett på serier og spist taco med familien, og jeg fikk møtt venner og hatt det gøy ute på byen. Det var en helt perfekt dag og her jeg sitter kjenner jeg på hvor deilig livet er akkurat nå. 

Endelig føle seg uthvilt

Processed with VSCO with f2 presetAltså å ha fri denne helgen føles heelt fantastisk. Forrige helg jobbet jeg natt fra fredag til mandag. Selv om jeg egentlig hadde mye fri på dagen ble disse timene brukt til å sove og spise. Det er derfor så utrolig deilig å ha fri både i dag og i morgen. 

Dagen startet helt fantastisk. Jeg sov lenge og godt og er mer uthvilt nå enn jeg har følt meg på lenge. Jeg har faktisk ikke hatt lyst til å legge meg til å sove i det hele tatt i hele dag og det er lenge siden. Det har den siste tiden vært så mye forskjellige døgnrytmer at hodet har gått helt i surr. Det er utrolig deilig å kjenne på det å være litt uthvilt igjen, selv om jeg vet at det ikke varer lenge da jeg skal jobbe netter igjen både mandag og tirsdag. 

Jeg har prøvd å bruke dagen fornuftig, men et eller annet sted på veien mistet jeg helt motivasjonen. Du vet når du begynner så fint med å rydde i alt av skuffer og skap. Ting blir lagt i “kaste” og “gi bort” hauger, og den fantastiske følelsen av å få litt orden på ting kommer over deg. Dette varer helt til det ikke gjør det lenger. Midt i ryddingen i dag sa det stopp og nå ser rommet mye verre ut enn det gjorde før jeg begynte med dette lille prosjektet. Sengen er full av klær, belter og papirer som gjør at det er vanskelig å finne plass til å sitte i den. Pulten ser også helt forferdelig rotete ut, men det har den gjort i flere uker så akkurat der får jeg ikke skyldt på dagen i dag. Alt har også blitt enda verre nå som jeg begynner å fylle det hele opp med julegaver i tillegg… 

Processed with VSCO with f2 preset

Ellers i dag så har jeg sett på en treningsvideo på youtube som gjorde meg utrolig inspirert til å jobbe for målene mine. Eneste problemet her er at jeg ikke er motivert nok til å gå ut i kulden, helt til nærmeste busstopp, for så å komme meg på trening. Hva jeg får gjort hjemme er ganske begrenset og ofte blir det bare halvveis utført hvis jeg bare holder meg til rommet. Aaah first world problems det her altså. Jeg tror jeg bare må ta meg en tur til kjelleren og ta noen øvelser der, kanskje det hjelper å komme ut av rommet… På den tanken er det akkurat det jeg skal gjøre nå.

Jeg håper virkelig at dere også får en kjempe fin lørdagskveld uansett om du er på jobb eller hjemme eller tilbringer dagen noe annet sted. Jeg skal komme meg ned og bruke motivasjonen på noe produktivt før familietid i kveld. Vi snakkes senere! 

 

Black friday kaos

Reklame | annonselenker Ideal of sweden og glitter

Jeg har i dag stått opp tidlig for å shoppe. Haha det hadde jeg aldri trodd. Tenk at JEG som egentlig er så glad i å sove lenge, ofret flere timer med søvn kun for å få med meg de beste tilbudene. Da klokken ringte 6:45 og jeg innså at jeg hadde fått mindre enn 5 timer søvn så følte jeg meg litt… tja vet ikke, gæren kanskje. Jeg var kjempe trøtt, og visste at jeg skal jobbe i kveld noe som gjør at jeg egentlig kunne trengt de ekstra timene. 

Det fikk ikke spille noen rolle om jeg var trøtt eller ikke, jeg hadde bestemt meg for å dra ut så det gjorde jeg. Jeg dro til Lørenskog senter da det var dette senteret jeg hadde fått med meg flest tilbud + meny spanderte gratis frokost til alle som kom før kl 9. 

Jeg kom inn på senteret, fant med en gang ut hvor frokosten var og ble positivt overrasket. Der jeg egentlig hadde forventet halvtørre brødskiver med svett ost, hadde de stelt i stand et lite koldtbord med eggerøre, pølser, noe grønt og masse forskjellig pålegg. Brødskivene var veldig ferske og gode og jeg tenkte for meg selv at dette kunne bli skikkelig hyggelig. 

Jeg forsynte meg av blant annet eggerøre, tok et glass juice og satt meg på en ledig plass på en benk. Jeg tok en bit av eggerøren og der sa det stopp. Det knaste noe skikkelig for hver gang jeg tygget. Det viste seg at den biten var nesten like mye eggeskall som eggeplomme. Jeg satt midt på senteret, så det var ikke noen mulighet til å spytte ut. Jeg ble nødt til å svelge det, men matlysten forsvant lenge før jeg gikk svelget den lille biten jeg hadde tatt. Frokosten viste seg å ikke være verdt det. 

Shoppingen gikk derimot kjempe bra. Jeg fikk tak i alt jeg ønsket og benyttet meg av de tilbudene som virket best. Jeg prioriterte butikkene som hadde bedre tilbud til klokken 9, og føler at jeg dermed fikk maks ut av det. På vei hjem stoppet jeg innom strømmen storsenter og det var da jeg virkelig satte pris på å ha stått opp tidlig. Det var stappa i parkeringshusene. På cubus var det meterlange køer, og der har de hele 3 kasser. Jeg ønsket å kjøpe en morgenkåpe, men fant ut at jeg heller kan ønske meg den til jul. Det var ikke verdt de køene.

Jeg er veldig fornøyd med hva jeg fikk ut av handlingen i dag. Jeg fikk handlet inn alt jeg trenger til julegaver til venner, nå mangler bare familien. Det ble mest julegaver og ikke så mye til meg, men så er jo klesskapet mitt stappet helt fullt så jeg tror egentlig det er helt greit!


Husk at hvis du ikke orker stresset med å handle i butikk så finnes det mange gode tilbud på nett også. Blant annet har Nelly et nytt tilbud hver time hvor en type varer blir satt ned 30%, Ideal of sweden har 50% på alt i butikken ved bruk av koden “VIP”, glitter har noen gode tilbud som er verdt å sjekke ut, eller så er det mange andre butikker som også slår til med bra tilbud på nett i dag. Er det noe du trenger så kan det være lurt å kjøpe i dag, men ikke gjør det bare fordi du føler du må – da bruker du jo penger du ellers kunne spart uansett. 

Selvbruningskrem

I dag har jeg for første gang bevisst brukt en krem som skal gi brunere hud. Jeg sier bevisst fordi det ikke er første gang jeg har brukt den kremen. Denne kremen fikk jeg til jul for et år siden (eller to…) og den har vært i bruk én gang tidligere. Jeg husker det så godt for dette var før jeg visste hva den gjorde og ble dermed veldig sjokket dagen etterpå da jeg så på armen min. Det var kveld, jeg var tørr på armene og tenkte jeg skulle smøre dem inn – det er jo det man gjør når man er sprukket opp i huden. Jeg tok den første kremen som lå tilgjengelig. Flasken hadde en gyldenbrun farge uten at dette vekket noen mistanke hos meg. Armene ble smurt inn, slik som jeg pleier. Jeg var verken så veldig nøye på hvordan jeg smurte eller hvor mye jeg brukte, det ofret jeg ikke en tanke en gang. Jeg smurte meg inn i mørket og la meg til å sove. Utover den neste dagen ble jeg veldig bevisst på noe rart på armen min. Den hadde tydelige merker etter 3 fingre. Haha jeg skjønte absolutt ingenting. På én natt hadde det plutselig dukket opp fingermerker på den ene armen mine. Ikke bare var det overraskende, det var også ganske kjipt da jeg veldig ofte har på meg t-skjorter. Det var også på en sånt sted som ikke var så lett å skjule. Da måtte jeg i så fall sminket over, men det ville føltes enda rarere. Etter å ha innsett hva som var årsaken til disse fingermerkene ble jeg veldig redd for å noen sinne bruke den kremen igjen. Den ble plassert nederst i en skuff og ikke tatt opp igjen – før nå. 

Etter jeg bleket håret ble jeg bevisst på at en mer gyllen farge i huden kunne gjort seg. En liten sånn sommerglød midt på vinteren. Ikke noe ekstremt, ikke sånn at det egentlig syntes heller, bare en liten antydning til å ikke være likblek. Jeg googlet kremen, leste en review som var veldig positiv til den, og bestemte meg for å prøve en gang til. Denne gangen litt mer bevisst på hvor og hvordan jeg smurte den inn. 

I dag bestemte jeg meg for å rette håret og tenkte at det var perfekt tid for å smøre inn kremen samtidig. Da kunne den få tørke inn mens jeg brukte rettetangen. Selv om jeg ikke har brukt disse greiene før så kan til og med jeg forstå at det er en fordel å ikke få det på klærne rett etter at det er smurt inn. Problemet har vært at jeg ikke har kommet borti så veldig mange situasjoner der det var naturlig å stå naken midt på gulvet uten å være nær noen møbler, men dette var perfekt. 

Med unntak av ryggen gikk det veldig fint. Selv om jeg akkurat nå kom på at jeg glemte å smøre inn beina… Magen og armene var enkle, men å smøre inn ryggen derimot var veldig klumsete. Den krevde mye speil og armer i rare og vonde posisjoner, men jeg tror jeg fikk det til. Nå blir det spennende å se om resultatet blir bra. Jeg viser som oftest ikke så mye hud om vinteren, så blir det helt forferdelig kan det heldigvis enkelt skjules med gensere. Dette får bli en øvelse før sommeren hadde vært fint med litt ekstra farge når den tid kommer.

Om jeg bare kunne trylle

Beklager for dårlig kvalitet, men det ble litt for mørkt for den stakkars iphonekameraet mitt. 

I går var jeg og ei venninne på kino og så den nyeste filmen i harry potter universet, nemlig “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”. For en Harry Potter nerd som meg var det utrolig gøy å få et innblikk i det universet igjen. Spesielt siden det blir frigitt ny informasjon gjennom disse filmene som det ikke er fortalt om tidligere. Jeg koste meg virkelig så utrolig mye. Det var også gøy å se reaksjonen i salen da Galtvort viste seg igjen. Trollmannsskolen var jo ikke med i forrige film. Jeg tror det er flere enn meg som har savnet å se slottet på skjermen igjen, det tydet i hvert fall på det på alle som snudde seg og hvisket til hverandre. Det er også utrolig gøy å se en slik film der jeg ikke vet hva som kommer til å skje. Harry Potter filmene har jeg sett utallige ganger, og det samme har jeg gjort med å lese bøkene. Jeg har faktisk ikke telling på hvor mange ganger jeg har lest de bøkene igjennom. Jeg ble igjen ferdig med siste boken for en måned siden, og venter egentlig bare på å kunne begynne på nytt igjen haha.

Å se filmen i går fikk meg til å tenke på meg selv som barn. Jeg har alltid vært fascinert av det universet, og som barn var det alt jeg ønsket meg. Så jeg en fallende stjerne eller fant jeg en firkløver, så ønsket jeg å bli magisk. Jeg ønsket å få et brev fra Galtvort, men det kom dessverre aldri. Jeg husker også en periode da jeg leste bøkene hver kveld, så hadde jeg også drømmer om Harry Potter hver natt. Det har virkelig vært en stor del av livet mitt fra mamma og pappa leste bøkene for meg på sengekanten, til at jeg nå leser hele serien på engelsk. Huff, dette ble litt nerdete så jeg må bare få si at jeg ikke er så nerdete som det kanskje høres ut som. Jeg elsker historien, jeg elsker å leve meg bort i det, men jeg eier ikke en eneste tryllestav eller skjerf som stammer fra filmen. Det har ikke blitt så ille enda, men jeg hadde faktisk en egen Harry Potter tour da jeg reiste til London alene i mai. Vet ikke om det telles som å ha gått for langt… Jeg så vel nesten alle de stedene som de har spilt inn film i London, det var gøy!

Etter filmen dro vi hjem til venninna mi og det var kjempe koselig. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å dra derfra, men måtte nesten det til slutt – jeg skulle på dagvakt i dag og måtte prøve å få så mye søvn som mulig. Søvn ble det lite av, og på bussen på vei hjem i dag var jeg så trøtt at jeg knapt klarte å sitte oppreist. Muligens at jeg må ta meg en time på øyet snart for å ikke falle i bakken i løpet av kvelden.

Dagen i går var i hvert fall en sinnsykt koselig og hyggelig og fin dag. Nå skal jeg spise litt mat og slappe av, trenger det etter denne nattevaktshelgen. 

Et lite tips

Reklame | annonselenker Ideal of sweden

Så var kaoset i gang. Da jeg våknet i dag i 15-tiden hadde jeg fått rekordmange mailer med reklame på 5 timer. Det virket som at alle nettsteder som jeg noen gang har registrert meg på, plutselig våknet til og ville informere om de fine prisene denne uken. Det meste er uinteressant da jeg virkelig prøver å unngå å kjøpe ting jeg ikke trenger. Samtidig syntes jeg det er litt gøy å scrolle igjennom nettsidene og titte litt på hva de har å tilby. Jeg har fortsatt noen julegaver igjen, så jeg ser heller ikke helt bort ifra at det kan dukke opp noe på uventede steder som jeg kanskje kunne funnet interessant. 

På snakk om black week tilbus, så har Ideal of sweden hele 50% på hele nettbutikken nå. Alt du trenger er å gå inn her, velge hva du vil ha, og deretter skrive inn rabattkoden “VIP” når du kommer til kassa. Mine favorittdeksler er derfra. Haha alle dekslene mine er derfra faktisk. De har så utrolig mye kult å velge i så jeg vil absolutt anbefale å ta en tur innom nettsiden om du trenger deksel, med eller uten lommebok, nødlader, skjermbeskytter eller noe annet til mobil. De har det meste. 

Jeg elsker det dekselet her. Enkelt, men samtidig kult.Vurderer å kjøpe samme type i andre farger også. 

Ellers i dag så er formen absolutt ikke helt på topp. Natten var mildt sagt stressende. I tillegg har jeg klart å gjøre et eller annet med kjeven min slik at den er veldig vond når jeg tygger. På en 10 timers nattevakt klarte jeg kun å spise én rett i koppen suppe og en halv yoghurt. Ingenting av de smertestillende jeg hadde for hånd hjalp, så det var en ganske fortvilet og sliten jente som gikk inn dørene i dette huset i 8-tiden i dag tidlig. Det første jeg gjorde var å slenge meg ned i sofaen og gråte litt før jeg tok meg sammen og kokte noe pasta. Haha, det er ikke helt den frokosten jeg hadde sett for meg, men jeg var desperat etter noe mat som ikke hadde så mye tyggemotstand. En halv yoghurt og litt suppe var absolutt ikke nok for å holde meg gående i 12 timer. 

Jeg fikk i meg mat, smertestillende og la meg til å sove. Da jeg våknet var jeg veldig positivt overrasket over at kjeven ikke gjorde det minste vondt. Jeg hadde derimot fått veldig vondt i halsen haha, men foretrakk det. Gleden var kortvarig, for etter få minutter kom kjeveproblemene tilbake og her sitter jeg nå. Ekstremt sliten, vondt overalt og gleder meg egentlig mest til at klokken blir litt mer slik at jeg kan legge meg for natten. 

Før det her blir altfor klagete (muligens jeg allerede har gått over den grensen), så skal jeg avslutte dette innlegget og ønske alle dere som leser en utrolig fin kveld! Jeg kommer tilbake sterkere og med mer energi i morgen!