Nå er jeg tilbake fra pausen

Hei bloggen, og hei alle dere som innimellom har tittet innom her selv om jeg ikke har postet noe.

På lørdag om 3 dager så er det en måned siden jeg postet noe sist her inne. Jeg tror denne pausen har vært veldig bra for meg og at jeg nå forhåpentligvis er tilbake med like mye inspirasjon som det jeg tror jeg har.

De første par ukene i pausen skrev jeg noe som jeg kalte “dagbokinnlegg”. Det var innlegg hvor jeg bare reflekterte rundt livet, stort sett, og rundt det å ha pause fra bloggen. Jeg tenkte da å poste de innleggene så fort jeg var tilbake, men føler nå at jeg ønsker å vente litt med det. De kommer kanskje litt sånn innimellom her, men akkurat nå er jeg i en så spennende del av livet at det først og fremst er nåtiden jeg ønsker å skrive om.

Det har skjedd myye de siste ukene. Jeg er på vei ut av en epoke i livet og inn i en ny. Det er en liten stund til alt er klart, ca en måned, men jeg tenkte allikevel at jeg ønsket å dele denne prosessen med dere. Jeg har nemlig kjøpt meg leilighet. Det ble bekreftet på telefon i går at selgeren hadde godtatt budet mitt, så nå er det en spennende tid i vente. Jeg ønsker å dele alt fra å få lån til å faktisk flytte inn, da jeg vet at jeg selv har hatt, og fortsatt har, veldig mange spørsmål rundt dette.

Foreløpig har jeg ikke kommet så langt at jeg har flyttet ut fra rommet i huset til mamma og pappa, men det skjer etterhvert det også. Når den tid kommer så skal det, selvfølgelig, dokumenteres.

Jeg ser veldig frem til å dele med dere igjen for det har jeg savnet den siste måneden. Denne pausen har vært helt nødvendig, men bloggen er blitt en hobby som jeg får mye glede av og som jeg ikke ønsker å slutte helt med. Det er også et fint sted å få skrevet ned tanker når jeg har så mye på hjertet som jeg ønsker å prate om. På denne måten får kanskje de rundt meg litt fri fra å høre det samme om igjen, og om igjen.

Så, da ønsker jeg både meg selv og dere velkommen tilbake, og håper dere kommer til å trives her fremover.