Jeg tåler ikke dette klimaet

Det er noe med den tørre vinteren i Norge som hendene mine rett og slett ikke tåler. Helt siden jeg, for 4 år siden, helte varmt vann over hendene mine når det var mange minus ute, har jeg slitt med oppsprukket hud om vinteren. Om det er tilfeldig eller faktisk skyldes at jeg helte vann over hendene mine vet jeg ikke.

Og jeg innser at når jeg først nevner at jeg har helt varmt vann over hendene mine i kaldt vær, så kan folk lure på hva i all verden jeg driver med. Historien er egentlig ganske uinteressant. Jeg jobbet sent og skulle ut å kaste søppelet på slutten av dagen. Låsen på søppelkonteineren var fryst igjen, og jeg helte vann over for å få åpnet den. Det kom på hendene mine, og voila, jeg har slitt siden.

I Afrika var hendene mine, og huden generelt, helt fantastisk. Håret vokste fortere og brunfargen kom etterhvert den og. Jeg ønsker jeg kunne bo på et sted som har så fint vær året rundt. California er drømmen, og kanskje det blir en realitet en dag. Akkurat nå må jeg bare forholde meg til de sprukne hendene mine og fuktighetskrem i bøtter.

En herlig dag

Hei!

I dag har jeg vært opptatt fra jeg stod opp og nesten til nå. Vi har nemlig vært i dåp i dag. Seremonien var utrolig fin, og ekstra spesielt var det å få være med på at 3 ungdommer ble døpt. Det har jeg kun vært med på en gang før. I tillegg til ungdommene, var det to babyer. Selvfølgelig fikk jeg lyst på barn selv også når jeg så de nydelige ungene. Jeg så på babyen mens jeg pratet med moren, og jeg smilte så hardt og så lenge at jeg helt seriøst fikk vondt i musklene i ansiktet. Jeg klarte bare ikke å slutte å smile. Kanskje det er jordmor jeg skal bli… Hadde vært fint å være så blid på jobb hver dag. 

De hadde dekorert så fint.Virkelig en liten prinsesse verdig. 

Jeg tror nesten aldri jeg har sett så mange kaker, som så så gode ut, samlet på et sted før. Jeg fikk lyst på alt, men følte jeg så vidt hadde smakt på noe før jeg var mett og litt småkvalm. Det jeg fikk smakt av kaker var helt nydelig, og jeg skulle ønske vi kunne delt opp den kakespisingen over flere dager slik at jeg fikk smakt på alle. Moren til barnet hadde bakt 3 av kakene, og de var så fine og så gode. Med barnet i sele på magen, har hun bakt og pyntet kaker hele uken. Synes hun har vært veldig flink.

De hadde laget et lykketre. Her kunne alle gjestene skrive noe hyggelig til dåpsbarnet, så kan hun se på det når hun blir eldre. Det synes jeg var en så god ide, og har fått inspirasjon til jeg skal holde dåp for mitt barn. Selv om det nok ikke blir før mange år da. 

Dagen har vært så fantastisk. Vi hadde nydelig vær, dåpsseremonien var kjempe fin og samlingen etterpå var så koselig. Det var god stemning, og jeg var veldig fornøyd med å endelig få hilst på dette nye tilskuddet til familien. 

Håper dere også har hatt en fantastisk dag!

Alt havner under senga

Om det er en ting jeg har skjønt nå er det: alt som ligger på gulvet, havnet til slutt under sengen. Altså, jeg tror nesten ikke det har noe å si om det er stort, lite, om det ligger rett ved sengen eller så langt unna man kommer. Siden november 2017 har jeg lett etter brillene mine. Jeg hadde slått meg til ro med at jeg aldri kom til å finne dem, og var minutter unna å bestille ny time for synstest forrige uke. Nå er jeg ganske happy med at jeg aldri fikk gjort det, sparte meg for noen 1000 der… Så kan du jo gjette hvor disse brillene lå. Jepp, langt under sengen. 

Jeg fikk virkelig en slags kraft over meg i stad, og har både ryddet rommet og tørket støv. Jeg har til og med vasket speilet mitt! Det har kanskje skjedd 2 ganger de siste 6 årene. Var på tide altså. 

Siden rommet mitt er så ryddig nå tenkte jeg at jeg kanskje, endelig, skal sette meg ned og skrive litt på bachelor. Jeg jobber egentlig bedre når det er ryddig rundt meg, føles litt lettere å konsentrere da. Når det kommer til bachelor derimot, er det alltid vanskelig å konsentrere seg. 

I kveld skal vi til Thea og Sebastian, det blir koselig. Ble ikke noe middag og kino, men jeg tror dette kan bli enda bedre. Deilig at det skjer litt. To kjærestepar og meg, akkurat sånn jeg liker det haha. Jeg har verken tid eller lyst til på kjæreste nå, er altfor mye jeg vil gjøre først. Sånn ting er nå, passer meg utmerket. Heldigvis er ingen av de andre så veldig oppå hverandre, så jeg føler meg ikke egentlig som 5. hjulet på vogna. Skal selvfølgelig prøve å ta en del bilder, så kan dere få ta litt del i kvelden også.

 

Jeg ser at det fortsatt er noen flekker på speilet, men jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg skal få de bort. Jeg vasket til den store gullmedalje i stad, og får jeg ikke litt muskler i armene etter den vaskingen, skjønner jeg ingenting… Det var virkelig ikke mer jeg kunne gjøre. Fikk meg en liten treningsøkt da, og sikkert brent en del kalorier også, så det var fint. Bare synd ikke speilet ble helt rent.

Det er lørdag

Da jeg våknet i går, var jeg sikker på at det var lørdag. Jeg gikk rundt i huset og skjønte absolutt ingenting da ingen var hjemme. I dag er det lørdag, og jeg føler meg helt ute av det. Jeg har foreløpig ingen planer i dag, og jeg kan nesten ikke huske sist lørdag jeg ikke hadde planer. Egentlig burde jeg jobbe litt med bachelor, for delen jeg er på nå er ganske vanskelig. Det er bare så vanskelig å få seg til å gjøre det, alt annet frister mer. Tiden går, klokken blir mer og mer hele tiden, og alt jeg har fått til i dag er å sette på en klesvask og re opp sengen. 

Egentlig hadde det vært koselig å dra på kino, men det er ingen av filmene som går nå som jeg egentlig vil se. Kanskje jeg uansett skal spørre om noen vil bli med. Kan lage en ordentlig koselig kveld ut av det. Først middag, så kino. Litt datenight med venninner. Ellers kunne rommet hatt godt av å bli ryddet også… Jeg får se hva dagen bringer. Kan ikke sitte inne hele dagen og se på netflix i hvert fall, får ingenting ut av det! 

På sånne her dager

Reklame | anonnselenker

Når jeg først sitter i sengen med PC på fanget, faller fristelsen for å nettshoppe. Jeg har absolutt ikke penger til det nå, men så kan jeg ikke la være å titte litt heller… 

Jeg har en iPhone 8 pluss, og kjøpte med et deksel da jeg kjøpte telefonen. Etter å ha vært i Tanzania, hvor stort sett bakken er av sand og grus, har dekselet mitt blitt litt skittent, og det er på tide å kjøpe nytt snart. Jeg absolutt elsker dekselet jeg har nå, og synes designet er super fint. Jeg var og tittet litt på nettsidene til iDeal of sweden. Her har jeg samlet noen av mine favoritter. Du kan trykke på linken for å komme til nettsiden. Det er også mange andre fine design der.

1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her

Ellers har jeg selvfølgelig tittet litt på klær også. Jeg tenker på sommeren som kommer snart. Er det noe jeg vil bruke mer denne sommeren er det skjørt, kjoler og farger. Ble kanskje litt inspirert i Afrika hvor det var så mange som gikk rundt i fine skjørt og kjoler.
Er virkelig skummelt å være syk…

1. Svart skjørt her 2. Rød body her 3. Hvit croptop her 4.Hvitt denim skjørt her 5.Hvit off shoulder body her 6.Kjole fra adidas her 

Satser på at jeg vinner Lotto i kveld og blir 400 millioner kroner rikere. Da kunne jeg kjøpt akkurat hva jeg ville!

Det er så flaut

Det regner, eller hagler, utenfor. Det er litt vanskelig å skille fra her jeg sitter. Mens jeg prøvde å titte ut, så jeg at vinduene mine virkelig trengs å vaskes, vet ikke når jeg gjorde det sist… 

Livet i senga er ganske bra akkurat nå. Jeg ser på “Grimm” på netflix, virkelig en serie å anbefale. Jeg har sett 2 og en halv sesong, og er kjempe glad for at jeg har like mange sesonger igjen. 

I stad dro jeg på butikken. Jeg hadde en ting i tankene, potetgull og dipp. Jeg synes alltid det er flaut å bare kjøpe usunne ting i butikken. Føler folk ser på meg og tenker at det er det eneste jeg spiser, selv om jeg vet at alle er for opptatt med seg selv til å ofre en tanke på hva jeg driver med. Uansett er jeg glad butikken jeg pleier å dra til har fått “self checkout”, da kan jeg i hvert fall bøye hodet, registrere varene mine kjapt, putte de i en pose og stikke. Er ingen som trenger å studere hva jeg handler. 

Nå som været ble så dårlig har jeg lyst til å se på Harry Potter. Føler liksom det hører til dårlig vær og sånt, selv om jeg egentlig burde spare det til London. Blir ikke mer riktig enn å se på Harry Potter i London… Det er kun en uke igjen til jeg skal dra, og jeg begynner å glede meg skikkelig. Alle ser litt rart på meg med en gang jeg sier jeg skal dra alene. “Skal du dra helt alene?”.  Jeg skjønner at folk synes det er litt sært, men samtidig tror jeg det er noe alle kunne hatt godt av. De fleste jeg har snakket med har etterhvert sagt at de synes det er litt kult. Satser på at de mener det og ikke bare sier det for at jeg skal føle meg bedre… Jeg gleder meg uansett kjempe masse, denne uka kan ikke gå fort nok. 

Det ble ikke som jeg hadde tenkt

Et bilde av den veldig fine himmelen i går. Da jeg kjørte hjem fra jobb lyste himmelen opp i rosa, det var skikkelig fint! Uheldigvis fikk jeg ikke bilde av den knallrosa himmelen.

Kvelden i går ble ikke helt som jeg hadde håpet. Etter jeg kom til jobb begynte jeg å få feber og bli i dårligere form. Jeg ville uansett prøve meg en tur bort til bursdagen, var jo bare å ta et par paracet, så burde det gå greit. 

Etter ca en time, var jeg klar for å dra hjem. Jeg som hadde planer om å ta masse kule bilder, drikke et par cider og glemme litt at jeg ikke var i form, endte opp med å sitte i sofaen og ønske jeg kunne ligge i senga mi hjemme. Ikke fikk jeg tatt noen bilder heller.

Det var litt trist. Jeg var kjempe fornøyd med sminken min, og var tidligere på dagen ganske giret på bursdag. Jeg fikk i hvert fall sagt hei til bursdagsbarnet, var der lenge nok til å få en skikkelig kjip, allergisk reaksjon på katten hennes, også fikk jeg spist pølse og godteri. Haha, så sykt verdt det!

I dag skal jeg holde sengen. Kanskje kjøpe litt potetgull og sjokolade siden jeg synes så synd på meg selv… Okay, nå skal jeg slutte å klage.
Håper dere får en fantastisk dag, så blogges vi senere!

Det går ikke min vei

I kveld skal jeg i bursdag. En bursdag jeg tror blir veldig bra, og som jeg har gledet meg til siden vi først pratet om den i Afrika. Det er barnebursdag tema, mest sannsynlig stjeler jeg den ideen til min egen bursdag (jeg har spurt om lov). Hvis jeg kjører samme tema, blir det den mest gjennomførte bursdagen jeg har arrangert noen gang i hvert fall. 

Bildene er hentet fra pinterest. 

Jeg skal på jobb klokken fire, og klokken ni reiser jeg rett videre. Eneste problemet er at jeg selvfølgelig sitter her med tett nese og vondt i hodet. Litt småsvimmel når jeg reiser meg, er jeg og. Matlysten er foreløpig ikke til stede, men magen rumler så hele huset rister. Huset ristet faktisk i stad, men tror kanskje det hadde andre årsaker. Jeg sjekket om det kunne være jordskjelv i nærheten, men fant ingenting. 

Det er så sinnsykt typisk meg at hvis det er noe som skjer, spesielt noe jeg gleder meg til, så blir jeg dårlig. Planen er å dra ut på byen i kveld. Jeg har lovet ei venninne som bor milevis unna, at hun kan få sove hos meg. Så egentlig må jeg bare kjøre på, utrolig kjipt om jeg avlyser det. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør i dag. Jeg må kjenne på om det er den verst-om-morgenen-forkjølelsen, den som går over utover dagen, eller om dette er noe som varer. I så fall tror jeg alkohol og lite søvn kan gjøre det mye verre, og det er jeg ikke veldig gira på. Jeg krysser fingrene for at det gir seg etterhvert. I kveld har jeg lyst til å være i bursdag, kose meg og bli med ut på kvelden. Vil ikke dra hjem tidlig for en liten forkjølelse. 

Ingen unnskyldning i dag

Jeg føler meg skikkelig flink i dag! Jeg har tatt på treningstøyet slik at jeg kan trene etter jobb. Jeg har også spist sunt stort sett hele dagen, og jeg laget meg wok med masse grønnsaker som jeg kunne ta med på jobb.

Det er utrolig hvor mye bedre jeg føler meg de gangene jeg gjør en innsats for å gi kroppen den næringen, og mosjonen, den trenger. Hvorfor jeg ikke gjør dette hver dag er et spørsmål jeg stiller meg selv ofte. Latskap lenge leve. Ikke skjønner jeg hvorfor jeg gidder å være så lat. I lengden vet jeg at jeg får mest ut av å være aktiv og spise sunt. Den lille tilfredsstillelsen jeg har når jeg ligger i senga og ser på Netflix, varer ca til jeg innser at jeg burde gjøre noe helt annet.

I dag har jeg i hvert fall vært flink, og skal fortsette sånn. Jeg jobber på et treningssenter, skal ikke opp tidlig i morgen, og har med masse mat. Det er derfor ingen god grunn for at jeg skal droppe trening etter jobb. Jeg er motivert og ser frem til å bevege meg litt ordentlig. Trening er bra for både kroppen og sjelen, og da føles det godt å vite at jeg gjør noe bra for meg selv i dag!

Planene fremover

God morgen fine dere!

I dag hadde jeg på vekkerklokken halv ti. Planen var å stå opp, lage meg noe digg frokost, også jobbe med bacheloren hjemmefra før jeg skal videre på jobb. Jeg stod ikke opp halv ti. Jeg slumret derimot til klokken nærmet seg ti. Ikke har jeg brukt lang tid på å lage noe digg til frokost heller, og pysjen er fortsatt på. Den tenker jeg forblir på helt til jeg må skifte for å dra

Jeg har nevnt det før, og jeg sier det igjen: det er ytterst sjelden jeg møter noen som har like lite selvdisiplin som det jeg har. Jeg føler det er nesten uansett hva jeg bestemmer meg for, og det spiller heller ingen rolle hvor mye motivasjon jeg har når jeg bestemmer meg for det, det blir liksom bare aldri som jeg tenker. 

Bilde fra forrige 17.mai frokost. Gleder meg allerede til årets!

I går begynte jeg å tenke på hvor fort tiden går. Jeg har, siden Afrika, sagt at jeg skal arrangere en Harry Potter kveld. Vi skal se på så mange av filmene vi orker, spise noe digg mat og godteri! Alle som kjenner meg, vet hvor mye jeg liker Harry Potter. Jeg har lest alle bøkene minst 3 ganger, og synes fortsatt det er like spennende. Når jeg tok opp temaet, og skulle prøve å finne en dag, skjønte jeg at det kanskje ikke blir så lett. Neste helg skal jeg til London (Jippi!!), deretter er det bursdagshelgen min og Ella ville gjerne finne på noe gøy siden det er langhelg. Etter det er det 17. mai og jeg skal feire bursdagen min. Så skal vi levere bachelor 31.mai og jeg skal på konsert 1.juni. Plutselig er det sommerferie.

Det er i hvert fall gøy at det skjer litt fremover, skal litt til for at jeg skal kjede meg nå.