Den originale Disneyland

I går var vi på Disneyland. Det finnes to typer parker her, den ene er den originale som Walt Disney selv var med på å konstruere i 1955. Den andre er en park som ble åpnet i 2001 som heter Disney California Adventure Park.

Vi debatterte lenge frem og tilbake på hvilken vi skulle ta. Vi snakket faktisk så lenge om det at da vi skulle bestille billettene til mandagen så hadde det blitt over midnatt og var dermed for sent. Vi ble enige om å heller utsette det en dag enn å kjøpe billetter ved inngangen.

Vi endte opp med å kjøpe billetter til kun en park og bestemte oss for å dra i den originale parken. Etter mye googling virker det som at den største forskjellen var at den nye hadde litt mer voksenkaruseller, men vi synes at tanken på å dra i den originale var fin og litt magisk.

Vel fremme ble vi overrasket over hvor godt gjennomført alt sammen er. Akkurat som på universal hadde de bygd opp en hel liten by med alle butikkene og figurene fra filmene. Også likt som universal var køene. Til den ene karusellen ventet vi i 60 minutter, om ikke mer. Du kan tro beina og kroppen gjorde vondt på slutten av den dagen. Det var ikke bare den ene som hadde lang kø.

Vi var i parken i 10,5 timer, så vi fikk gått igjennom det meste. Som forventet var det mye tilrettelagt for barn, men det betyr ikke at vi ikke koste oss der vi vandret rundt med mikkemus- og løvenes kongeørene på hodet. Vi rakk de fleste karusellene som var for voksne, også noen som var for barn, og fikk også med oss et par av restaurantene der. Vi avsluttet det hele med et fantastisk lysshow på vannet der figurene spratt frem fra vannet. Lyset og vannet satt sammen gjorde det til en virkelig magisk opplevelse, akkurat som de lovet at det skulle bli.

Det var en kjempe fin dag med mange morsomme opplevelser, utrolig mange spennende inntrykk, og veldig vonde kropper på slutten av dagen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg